Belépőjegyek

Burj Khalifa belépőjegy

A világ legmagasabb épülete, ide elővételben kell megvenni a jegyeket adott napra és időpontra. Ebben is tudunk segíteni, ha szeretnék. Mi azt szoktuk ajánlani, hogy a Félnapos Modern- vagy Egész napos Dubai városnézés délutánjára vegyék meg a jegyet, mert a városnézés utolsó állomása a Dubai Mall, ahol a Burj Khalifa torony bejárata és a világhírű zenére táncoló szökőkút is található. Az idegenvezető a Burj Khalifa bejáratánál köszön el Önöktől, ha vettek jegyet, Önök pedig este metróval vagy taxival olcsón és biztonságosan vissza tudnak menni a szállodába. A toronylátogatás után lehet sétálni, vásárolni, vacsorázni és a szökőkútban gyönyörködni. (A Burj Khalifa belépőjegyet előre kell megvenni dátumra és időpontra, ez a jegy nem váltható vissza és nem módosítható!!! Abban az esetben is ki kell fizetni, ha meghiúsulna az utazás!!! A Burj Khalifa voucher beváltásához fényképes igazolvány szükséges!)

  • At The Top – 124. emelet
  • At the top SKY -148. emelet
  • Lounge – 152., 153. & 154. emelet
    • Tea in the Clouds (12:30-14:30, 15:00-17:00): kényelmesen elhelyezkedve élvezhetik a gyönyörű kilátást, miközben megkóstolhatják a friss süteményeket és desszerteket, illetve elfogyaszthatnak egy teát vagy kávét.
    • Bubbly Sundowner (17:30-19:00): a romantikus naplementében elfogyaszthatnak egy pohár pezsgőt vagy más alkoholos italt, miközben gourmet falatokat ízlelgethetnek.
    • Cocktails under the stars (19:30-21:00, 21:30-24:00): Élőzene (énekes vagy DJ) gondoskodik a megfelelő hangulatról, miközben elkortyolhatnak egy pohár pezsgőt vagy más alkoholos italt és gourmet falatokat kóstolgathatnak.

Ferrari World belépőjegy

Abu Dhabi-ban, Yas szigetén van a világ legnagyobb fedett élményparkja. Formula Rossa, a világ leggyorsabb hullámvasútja is itt található.

Waterparks belépőjegyek

A Yas Waterworld, az Aquaventures és a Wild Wadi három vizes témájú vidámpark. Mindhárom kitűnő szórakozást kínál az egész családnak számtalan körhintájával, hullámvasútjával és csúszdájával.

Tesztvezetés

Fantasztikus autók, hihetetlen gyorsaság, adrenalin. Ezt kínálja a Yas Driving Experience, ahol kipróbálhatod a legjobb versenyautókat egy igazi Forma 1-es pályán.