Picture of a family sitting on a traditional boat

“Dubaj ‘csillogó’ arcát minden útikönyv, autóbuszos kirándulás bemutatja. A város VALÓDI arcát – amelyekről nem írnak a színes prospektusok -, azonban a hellodubai-os házigazdáink nélkül azonban soha nem ismerhettük volna meg.
A helyi büfében Shawarma-t enni, kis hajókon ‘tömegközlekedni’ a kikötőben, bőrtáskára alkudni a piacon olyan élményt jelentett, amit soha nem felejtünk el. S hogy a gyerekeink is életreszóló élménnyel távozzanak, a Kidzania-ba is elkalauzoltak bennünket. (… s még mi, szülők is élveztük)”

Kövi Róbert

A woman is standing and smiling with palm trees in background

“Azon szerencsések közé tartozom, akinek kétszer is sikerült Dubajban ‘nyaralni’.
A legnagyobb szerencsém, hogy a Hellodubai egyik idegenvezetőjével, Erikával fedezhettem fel a várost. Amennyire lehetett felkészültem az internet segítségével, de a város mérete felülmúlta az elképzelésemet.
Rengeteg városrész, rengeteg látnivaló. Közlekedés kizárólag taxival! Erika segítségével és autójával könnyen eljutottunk mindenhova. Praktikus tanácsokat kaptunk és pontos leírást az épületekről, látnivalókról, szokásokról, emberekről. Elkalauzolt minket olyan helyekre, ahova magamtól nem mentem volna.
Bármilyen hülyeséget kérdezhettem, mindig türelmes volt.
Dubaj felfedezése és megismerése lényegesen egyszerűbb és kényelmesebb volt, mintha magam tettem volna vagy egy angol nyelvű túrán több emberhez alkalmazkodva.
Mindenkinek ilyen idegenvezetést kívánok és ha harmadszor is eljutok az Emirátusok ezen részére Erikával nézem meg, ami kimaradt (mert még van ilyen) illetve még egyszer szeretném látni.”

Czárné Váncsa Ágnes

A couple in front of a fountain

“Dubaj lenyűgöző. Párommal 10 napot töltöttünk a városban, és fantasztikus élményeket gyűjtöttünk, amihez nagyban hozzájárult a szakértő idegenvezetés. Sokat jelentett, hogy nem kellett magunknak a tájékozódással, elérhetőséggel foglalkoznunk, hanem minden segítséget, tanácsadást megkaptunk ahhoz, hogy láthassuk azokat a csodákat, amiket csak itt talál meg az ember. Ugyanakkor a mi kezdeményezésünkre is nyitottságot találtunk, ha nekünk jutott eszünkbe olyan program, amit szerettünk volna, annak a megvalósítására is megkaptuk a lehetőséget. Nagyon köszönjük!”

Molnár Gergely és Jászberényi Ildikó

Tourist image of the iconic building called Burj Al Arab

“Fantasztikusan éreztük magunkat! Az idegen vezetés maga volt a tökéletesség, teljesen családi hangulatban zajlott! A legnagyobb elismerésünk a rengeteg infó miatt szinte hihetetlen volt, és a türelemben se volt hiány, a segítőkészség mindent vitt, annyira hihetetlen, hogy még ilyen messze az otthonunktól is van ilyen! Mindenkinek jó szívvel ajánljuk! Köszönjük!!!!!!!!”

Gerzsabek Mónika és családja

A man and two women are sitting in a hotel lobby

“Fantasztikus 10 napot töltöttünk Dubajban. Mivel nem a fiatalabb korosztályhoz tartozunk, kicsit féltünk elindulni hármasban a nagy útra. Amikor azonban az indulás előtti napon telefonon egy kedves hang keresett bennünket tökéletesen megnyugodtunk. Ő volt ugyanis a Hellodubai egyik idegenvezetője, Nóra. A reptérről a szállodába vitt bennünket, mindent elintézve a tökéletes szállodai tartozkodásunkhoz. Mivel Dubajban mindent szerettünk volna látni, ennek megvalósítására a Hellodubai másik idegenvezetője Erika sietett segítségünkre. Erika idegenvezetésével fantasztikusan éreztük magunkat!Az idegenvezetés teljesen családias hangulatban zajlott. Erika vezetésével csodálatos élményekben volt részünk. Kitartása, figyelme, türelme,felkészültsége, segítőkészsége révén ismerhettük meg a város legcsodálatosabb részeit. Csodálatos volt Erika, köszönjük Neked.”

Milus Jenő és családja

A couple is eating high tea in a hotel

“Azoknak, akik átutazóban tesznek látogatást Dubajban, hosszabb-rövidebb időt töltenek ott, vagy mindössze csak 48 óra áll rendelkezésükre, a Hellodubai program szervezőit Nórát és Erikát tudom ajánlani! Akik szeretnék megtapasztalni, mit érdemes megnézni kipróbálni Dubajban, azoknak szívből ajánlom a pároknak szóló csomagot. Teljesen személyre szabottan, odafigyelve minden igényünkre és lehetetlennek tűnő kívánságainkra vezetett végig minket a városon Erika, majd másnap Nóri, a Hellodubai két idegenvezetője. Miután nagy szenvedélyünk a fotózás, lehetőségünk nyílt mindenhol annyi időt eltöltenünk, amennyi a “tökéletes” képsorozat elkészítéséhez elegendő. Ezért külön köszönet mindkettőjüknek! Feltétlenül ajánlom, minden Dubajba utazónak a Burj al Arab szállodában a délutáni teázást. Fantasztikus élményt nyújtanak mind a hotel belső terei, a felszolgált ételek, és a páratlan kilátás. Összehasonlíthatatlanul más élmény egy szimpatikus idegenvezetővel és sofőrrel megismerni a várost és eljutni olyan helyekre, amelyek nincsenek benne az útikönyvekben. Ezeket csak azok ismerhetik, akik már régóta élnek ott. Elmondhatom, hogy, mintha csak baráti látogatás keretében érkeztünk volna a Hellodubai két programszervezőjéhez, olyan lelkesedéssel és szeretettel mutatták be nekünk a várost! Reméljük, még találkozunk! Demeter Laci és Dia”

Demeter Laci és Dia