Új mediterrán Outlet Falu nyílt Jebel Ali-ban

 

Egy új és különleges bevásárló központ nyitotta meg kapuit Jebel Ali környékén a szintén ott épülő vidámparkok mellett. Az Outlet Village semmihez sem hasonlítható üzletkomplexum, hiszen úgy építették, hogy San Gimignano-ra, erre a toszkán UNESCO által a Világörökség részének nevezett kis városra hasonlítson.

Mediterrán bevásárlő központ

Vannak piazza-szerű kis terek, igazi téglafalak, szökőkutak, levendula nyílik az ablakpárkányokon, még egy igazi olivabogyó fa is van, viszont nincsen felesleges reklám, felvonók vagy mozgólépcsők, akváriumok és korcsolyapályák, amik elvonnák a figyelmet a csodás részletekről és a több, mint 1oo luxusmárkáról.

Mediterrán bevásárlő központ

Van itt high-end divat, sportruházat és lakberendezési boltok is, mind hihetetlen engedményekkel várja a látogatókat egész évben.

Az eredeti ár töredékéért vehetünk itt ruhákat a következő márkáktól: Lanvin, Coach, Michael Kors, Giuseppe Zanotti, Calvin Klein Men, Hugo Boss, Ted Baker, Tommy Hilfiger, Sandro, Maje, Diesel Kids, The Kooples. Emellett a sport szerelmesei megtalálhatják a Nike, Stadium, Adidas, New Balance and Under Armour  termékeit. De a tavalyi szezon kollekciói is helyet kapnak majd a következő márkáktól: A Fendi, Tom Ford, Jimmy Choo, Valentino, Tory Burch, Givenchy, Dolce & Gabbana és a Kenzo.

Mediterrán bevásárlő központ

Ezenkívül mindig lesznek kis pop-up üzletek is, ahol egy-egy bizonyos márka egy pár hétig bemutathatja kisebb szériás különlegeségeit.

Mediterrán bevásárlő központ

Természetesen nem lehet majd éhenmaradni sem. Operation Falafel, The Brass, Urban Seafood már megnyitotta kapuit az Outlet Village-ben, míg a Tasha’s, Project Pie, Awani és Godiva Café pedig hamarosan nyílik.

Mediterrán bevásárlő központ

Az outlet különbuszai a hotelekből és a főbb turisztikai nevezetességektől fogják szállítani a vásárolni vágyókat a Dubai és Abu Dhabi között az E11-es főútvonal mentén épült mini Olaszországba.