Világsztárok az Egyesült Arab Emírségekben

Sting február 26-án a Dubai Jazz Fesztiválon, míg Robbie Williams egy hónappal később az Abu Dhabi du Arénában lép majd színpadra az Egyesült Arab Emírségekben.

Február 26-án a hajdani Police együttes frontembere, Sting teszi tiszteletét az Emirates Airline Dubai Jazz Fesztválon. A háromnapos eseményre közel 35.000 látogatót várnak a szervezők, akik az angol James Blunt és Cristina Perri mellett az esemény sztárjának nevezték a többmilliós albumeladást és 15 filmzenét jegyző Stinget.

A következő nagy show-ra nem is kell olyan sokat várni a zenerajongóknak, hiszen Robbie Williams Abu Dhabit veszi célba “Let Me Entertain You” című turnéja április 26-ai állomásaként. A Yas island-i du Arénában több ezer rajongó előtt adhatja majd elő legismertebb számait a Take That együttes volt tagja. A jegyek 295 és 695 Dirham között mozognak majd, de a VIP szektorba akár 12.000 DIrhamért is bejuthatnak az igazán elkötelezettek.

Ha igazi jazz vagy Robbie Williams rajongó vagy, ne hagyd ki ezeket a koncerteket, mi pedig segítünk feledhetetlenné tenni az itt töltött időt!

Fotó: Taylor Jewell/Invision/AP